Toyota: verbrandingsmotor kan 75% schoner

Toyota: verbrandingsmotor kan 75% schoner

Toyota: verbrandingsmotor kan 75% schoner

De Japanners willen gewoon écht geen EV’s bouwen lijkt het wel. Volgens Toyota kan de verbrandingsmotor nog eens driekwart schoner dan dat deze nu al is.

Er is op dit moment een redelijke consensus dat de elektrische auto voor de korte termijn de beste oplossing is om de verbrandingsmotor te vervangen. Veel fabrikanten zitten op dit moment in een transitie naar EV’s. Met name de grote concerns hebben namelijk complete modelfamilies die enkel en alleen op elektriciteit rijden. Dank aan het i-Label van BMW en de EQ-modellen van Mercedes-Benz.

Toyota looptop dit moment echt ernstig achter. Nu lopen veel Japanse automerken achter met elektrische auto’s, simpelweg omdat hun markt veel groter is dan Noord-Europa. En in veel andere gebieden op deze aardkloot die gered moet worden is elektrisch rijden nog niet zo populair.

Lothar Matthaus

leave a comment

No Any widget selected for sidebar

Create AccountLog In Your Account